01. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η διεθνής έκθεση EquipHotel Paris 2020 (θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο “Paris expo Porte de Versailles” της Γαλλίας από 15 έως 19 Νοεμβρίου 2020 σε οργάνωση της Reed exhibitions France). Αποτελεί την μακροβιότερη αλλά και σημαντικότερη έκθεση του κλάδου φιλοξενίας στην Ευρώπη. Επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο, είναι η Fish communications.

Για όσες εταιρείες και όσους επαγγελματίες, η ανάπτυξη και οι διεθνείς αγορές είναι βασικοί στόχοι, η επόμενη EquipHotel (15-19 Νοεμβρίου 2020) πρέπει από τώρα να ενταχθεί στον άμεσο προγραμματισμό τους. H Equip Ηotel Paris 2020 είναι το μέρος που πρέπει να βρεθεί κάθε ελληνική εξωστρεφής εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο φιλοξενίας.

- Την επισκέπτονται περισσότεροι από 113,000 επαγγελματίες από τον χώρο των ξενοδοχείων και της εστίασης, από 144 διαφορετικές χώρες
- Οι μεγαλύτερες παγκοσμίως αλυσίδες ξενοδοχείου θα βρίσκονται εκεί
- 30 διαφορετικοί κλάδοι παρουσιάζονται σε 5 διαφορετικά halls
- 250 κορυφαίοι αγοραστές φιλοξενούνται από τους οργανωτές
- Το 97% των επισκεπτών έμειναν ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους στην EquipHotel Paris 2018!
- Η έκθεση οργανώνεται από την Reed Exhibitions, έναν από τους μεγαλύτερους εκθεσιακούς φορείς παγκοσμίως.
02. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

Στη διεθνή έκθεση EquipHotel Paris παρουσιάζονται προϊόντα από 30 επιχειρηματικούς κλάδους σε 5 εκθεσιακούς τομείς. Αναλυτικότερα:

DESIGN
Έπιπλα εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, δόμηση, διαρρύθμιση χώρων, εσωτερική διακόσμηση, φωτισμός, πισίνα, αναλώσιμα

CATERING
Επαγγελματικός εξοπλισμός κουζίνας, πλυντήρια, τρόφιμα , ποτά, καφές / μπαρ, επιτραπέζια σκεύη, υγιεινή και καθαρισμός, μικροί παραγωγοί τροφίμων, επιτραπέζια σκεύη

WELL-BEING
Μπάνιο και παροχές, λευκά Είδη & υφάσματα επαγγελματικής χρήσης, σπα, fitness και ευεξία, ιαματική πηγή,

TECHNOLOGY
Εργαλεία Διαχείρισης, Ηλεκτρονικό εμπόριο, Πωλήσεις & Ασφάλεια, Ψυχαγωγία, Μάρκετινγκ & Επικοινωνία

SERVICES
Συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες σχεδιασμού, έλεγχος, αλυσίδες ξενοδοχείων, σήμανση και εξοπλισμός
03. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Γενικά στοιχεία
- 1.600 Εκθέτες από 41 Χώρες
- 113.000 Επαγγελματίες από 144 χώρες
*Αύξηση +10% σε σύγκριση με το 2016
**Διεθνείς επισκέπτες: αύξηση +20% σε σύγκριση με το 2016

- 250 Top Hosted Buyers
- 30 Επιχειρηματικοί Κλάδοι σε 5 Εκθεσιακούς Τομείς

Κατανομή των επισκεπτών ανά δραστηριότητα
*77% διευθυντικών στελεχών με αρμοδιότητα λήψης αποφάσεων, διαχειριστές αγορών, διευθυντές
- 31% / Ξενοδοχεία
- 25% / Εμπορική Εστίαση
- 24% / Αγορά, Διανομή & Υπηρεσίες
- 14% / Σχεδιασμός/ Αρχιτεκτονική & Εγκατάσταση
- 6% / Ομαδική Τροφοδοσία

Κατανομή των επισκεπτών ανά γεωγραφική προέλευση
- 59% από την περιοχή Ile-de-France
- 41% από το υπόλοιπο της Γαλλίας
- 23% επαγγελματίες εκτός Γαλλίας
- 144 εκπροσωπούμενες χώρες

04. ΛΟΓΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

H EquipHotel Paris αποτελεί την πιο σημαντική και ολοκληρωμένη έκθεση για το ξενοδοχείο στην Ευρώπη, ενώ λειτουργεί σαν εφαλτήριο πωλήσεων εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Παράλληλα η έκθεση αποτελεί ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για τους άμεσους ή έμμεσους επηρεαστές της λήψης αποφάσεων.
Οι ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στον κλάδο φιλοξενίας έχουν τα τελευταία χρόνια αναπτύξει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στην υλοποίηση contract projects και σε μεγάλο βαθμό έχει λειτουργήσει ενισχυτικά η ανάπτυξη του τουρισμού στην χώρα μας. Μια εμπειρία την οποία άμεσα μπορούν να εξάγουν!

H Equip Ηotel Paris 2020 είναι το μέρος που πρέπει να βρεθεί κάθε ελληνική εξωστρεφής εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο φιλοξενίας, καθώς:

- Η Γαλλία καθώς και οι χώρες οι οποίες είναι γαλλόφωνες, παραδοσιακά αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία πωλήσεων για τις εταιρίες οι οποίες σχετίζονται με τον τομέα της φιλοξενίας.

- Το επενδυτικό ενδιαφέρον στις χώρες της Βόρειας Αφρικής είναι συνεχώς αυξανόμενο

- Το Παρίσι είναι και επίσημα η πόλη η οποία θα διοργανώσει τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024, γεγονός το οποίο συνεπάγεται σημαντικές επενδύσεις στον τομέα της φιλοξενίας τόσο στην πόλη του φωτός όσο και σε όλη την Γαλλία

- Η διοργάνωση του 2018 ήταν απολύτως επιτυχημένη ενώ τα σχόλια εκθετών και επισκεπτών ήταν διθυραμβικά

- Είναι η μόνη έκθεση του κλάδου φιλοξενίας η οποία παρουσιάζει δυναμική σε επίπεδο επισκεψιμότητας τόσο από τις γαλλόφωνες χώρες όσο και από σημαντικές ευρωπαϊκές χώρες όπως Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Γερμανία, Ολλανδία, Πορτογαλία

- Τα 14 ελληνικά brands τα οποία συμμετείχαν στην διοργάνωση του 2018 αποκόμισαν σημαντικά αποτελέσματα ενώ σχολίασαν ως επί το πλείστον τη συμμετοχή τους απολύτως επιτυχημένη.

Στην παρούσα φάση 8 περίπου μήνες πριν την έκθεση του 2020, έχουν «κλείσει» τη συμμετοχή τους οι ακόλουθες ελληνικές εταιρίες:
05. ΚΟΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, ποικίλει ανάλογα τόσο με την περίοδο Booking όσο και με την τοποθεσία του περιπτέρου που η κάθε εταιρία τελικώς θα «κλείσει».


06. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεσης EquipHotel 2020 για την Ελλάδα και την Κύπρο, είναι η Fishmotion (Κ. Κουτσαντωνάκης ΜΕΠΕ).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 29 29 091
e-mail: ckou@fish-com.gr
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κουτσαντωνάκης Κώστας

Δείτε παρακάτω το βίντεο της διοργάνωσης για το 2018.

fishmotion footer